Het Eeveepaleis

Ga naar beneden

Het Eeveepaleis

Bericht van Gamemaster op wo sep 24, 2008 10:25 pm

Het Eeveepaleis is bekend over de wereld als een plaats waar pokémontrainers eevee kunnen kopen. De fokker Rita zorgt goed voor alle eevee die ze heeft.Beschikbare eevee: 10 (Let op! Je moet al 2 eevee hebben voor je er hier kan kopen en een eevee lvl 5 kost 1000 euro)


Als je eevee level 35 of hoger heeft wil Rita ze laten evolueren in een evolutie naar keuze maar dat kost wel 50 euro per evolutie. Je kan ze natuurlijk maar 1 keer per eevee laten evolueren dus denk goed naar voor je kiest.


Tegen team magma quest 1

Beloning als je ze kunt voltooien: 1 eevee lvl 5

Rita is met haar eevee bezig als plots 2 leden van team magma binnenkomen. Ze eisen haar eevee's op want ze willen de landmassa uitbreiden en daarvoor hebben ze pokémon nodig het liefst nog vuurpokémon. Ze willen alle eevee laten evolueren in flareon zo gaan ze de landmassa doen uitbreiden. Ze nemen de helft van de eevee mee. Rita is kapot hoe gaat ze nu eevee kunnen verkopen aan trainers? Zelf kan ze haar eevee niet gaan terughalen want ze heeft geen pokémon.

Missie: Zoek team magma en breng de eevee terug naar hier!


Tegen team aqua quest 1

Beloning als je ze kunt voltooien: 1 eevee lvl 5

Niet veel later komen 2 leden van team aqua binnen. Ze eisen de rest van de eevee op. Zij willen de watermassa uitbreiden en daarvoor hebben ze pokémon nodig. Met waterpokémon lijkt dat het eenvoudigste. ze willen de eevee laten evolueren in vaporeon en zo willen ze de watermassa uitbreiden. Ze nemen alle andere eevee mee. Nu heeft Rita geen eevee meer en ze ziet het niet meer zitten. Kan jij Rita helpen?

Missie: zoek team aqua en breng de eevee terug naar hier!
avatar
Gamemaster
Administrator
Administrator

Man
Aantal berichten : 152
Leeftijd : 29
Waarschuwingen :
0 / 1000 / 100


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum