Aanvallenlijst

Ga naar beneden

Aanvallenlijst

Bericht van Gamemaster op ma jul 07, 2008 7:22 pm

Hier komen alle aanvallen die de pokémon in het spel kunnen leren en er wordt opgesomt wat ze doen. Wegens gemakkelijkheidsredenen en omdat mijn vertaling Engels naar Nederlands niet zo goed is staan de aanvallen in het Engels op dit forum. (ze staan ook alfabetisch geordend) De lijst wordt stelselmatig vervolledigd nu is ze nog bijlange niet volledig.

De aanvallen

Arrow Dragonbreath: type dragon => brengt schade toe aan een andere pokémon, het level van je pokémon x 3 wordt afgetrokken van het HP van de pokémon waartegen je vecht. Deze aanval heeft ook kans om je tegenstander te verlammen.

Arrow Dragon rage: type dragon => brengt schade toe aan een andere pokémon, het level van je pokémon + 40 wordt afgetrokken van het HP van de pokémon waartegen je vecht.

Arrow Ember: type fire => brengt schade toe aan een andere pokémon, het level van je pokémon + 2 wordt afgetrokken van het HP van de pokémon waartegen je vecht.

Arrow Growl: type normal => -1 de aanvalskracht van de andere pokémon per keer dat je dit doet (nota kan niet minder dan 1 gebracht worden)

Arrow Gust: type flying => brengt schade toe aan een andere pokémon, het level van je pokémon + 2 wordt afgetrokken van het HP van de pokémon waartegen je vecht.

Arrow Howl: type normal => +1 bij de aanvalskracht van uw pokémon

Arrow Leer: type normal => +1 aanvalskracht bij jouw pokémon per keer dat je dit doet

Arrow Natural gift: type ??? => Deze aanval hangt af van de plaats waar de pokémon zich bevind, brengt schade toe aan de pokémon het level van de pokémon x 6 wordt afgetrokken van het HP van de pokémon waartegen je vecht.

Arrow Poison sting: type poison => brengt schade toe aan een andere pokémon, het level van je pokémon + 1 wordt afgetrokken van het HP van de pokémon waartegen je vecht + het heeft kans om poison te veroorzaken

Arrow Pound: type normal => brengt schade toe aan een andere pokémon, het level van je pokémon + 2 wordt afgetrokken van het HP van de pokémon waartegen je vecht

Arrow Psywave: type psychic => brengt schade toe aan een andere pokémon, het level van je pokémon x 1,5 wordt afgetrokken van het HP van de pokémon waartegen je vecht (naar beneden afgerond natuurlijk Smile)

Arrow Sand-attack: type ground => hoe meer je deze aanval doet hoe meer kans dat je tegenstander zijn aanval mist

Arrow Safeguard: type normal => beschermd je tijdelijk tegen speciale effecten zoals slaap, verlamming,...

Arrow Scratch: type normal => brengt schade toe aan een andere pokémon, het level van je pokémon + 1 wordt afgetrokken van het HP van de pokémon

Arrow Screech: type normal => + 1 de aanvalskracht van jouw eigen pokémon per keer dat je deze aanval doet

Arrow Smokescreen: type normal => hoe meer je deze aanval doet hoe meer kans dat je tegenstander zijn aanval mist

Arrow String Shot: type bug => als je deze aanval 2 keer hebt gedaan mag je een keer extra aanvallen. (dus 2x na elkaar)

Arrow Tackle: type normal => brengt schade toe aan andere pokémon, het level van je pokémon wordt afgetrokken van het HP van de pokémon waartegen je vecht.

Arrow Tail whip: type normal => +1 aanvalskracht van jouw pokémon per keer dat je deze aanval doet

Arrow Teleport: type psychic => teleporteert je uit het gevecht, let op dit werkt niet bij een trainers gevecht, gym leader of gevechten tegen andere personen. Doet een wilde pokémon deze aanval dan mag je niet meer posten in die topic want dan is die pokémon weg van jou geteleporteerd dan moet je ten minste 1 dag wachten voordat je er terug mag posten.
avatar
Gamemaster
Administrator
Administrator

Man
Aantal berichten : 152
Leeftijd : 29
Waarschuwingen :
0 / 1000 / 100


Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum